Potraviny Legacy Premium LLC

chili-mac2webPokiaľ patríte medzi aktívnych prepperov, a sedíte doma na tone ryže, 2500 bravčových konzervách a podobne, a máte prepracovaný systém FIFO/ first in first out / skladu, tak tento článok a ani nasledujúce info zrejme nie je pre Vás. Ale pre nás ostatný, sú nasledujúce informácie hodné zlata.

 

 

Každý večer v správach sledujeme zúfalých a vystrašených ľudí, obete hurikánov, záplav, tsunami, občianskych nepokojov a myslíme si , že sa nás to netýka. Že je to ďaleko. A všetci sme zleniveli, a automaticky predpokladáme, že sa o nás niekto postará. Polícia, hasiči, vláda. Však ich platíme, nie? Ale ste o tom naozaj presvedčený? Stavíte na to svoje zdravie, život svojich blízkych? Svet okolo nás akceleruje svoj beh, sami určite vnímate zmeny na aké sa nikto z nás nepamätá. Či už sa to týka prírody alebo spoločnosti. Je jedno či sú to opakujúce sa stále väčšie záplavy , nádielky snehu z metrovými závejmi , občianske nepokoje alebo Zombie apokalypsa /J -nedokázal som si odpustiť/.

Dunaj stúpol o pár metrov.  A výsledok ? Stovky ľudí odrezaných od zásobovania. OK, je to drobnosť a spoločnosť si s ňou poradila. ALE! Dva krízové dni a boli zaznamenané pokusy o RABOVANIE. Čo sa stane ak napadne túto zimu 2 metre snehu za nedeľu, a v pondelok ráno nebude BILLA a TESCO otvorené? A neotvoria  ani v utorok, stredu a štvrtok lebo jednoducho k nim kamióny neprejdú?  Stane sa niečo, na čo ľudia nie sú pripravený. Ale už len to, že čítate tieto riadky Vás z okruhu nepripravených vydeľuje, a minimálne ste nad niečím podobným uvažovali.

Našli sme produkt pre Vás. Jedná sa o potraviny pre dlhodobé uskladnenie amerického výrobcu Legacy Premium LLC, ktorý doviedol túto technológiu takmer k dokonalosti. Ponúka veľký počet druhov potravín od raňajok, desiat až po hlavné jedlá a to s minimálnou trvanlivosťou 25 rokov! Ak sa niečo zomelie, určite nebudete chcieť žobroniť u cudzích ľudí o pomoc, keďže sa na nás strana a vláda vyse... . A keď tých pár vedier nebudete v budúcom štvrť storočí potrebovať, jednoducho ich zjete a zrejme zistíte vzhľadom k inflácii, že to bola tá najlepšia investícia akú ste v posledných 25 rokoch spravili.

best-small gmo-small shelf-small
Tieto ready-made ​​pokrmy sú spracované pomocou najmodernejšej technológie, vákuovo mrazom dehydrované, balené v ultra ľahkých dusíkom plnených obaloch, uložených v extrémne odolnom plastovom kontajneri s kvalitným madlom. Plastový kontajner je využiteľný aj k mnohým ďalším činnostiam ako je prenášanie vody , odpadu atď. Takto zabalené potraviny vydržia 25 rokov bez nutnosti rotácie, ako je tomu u konkurenčných produktov. Trh ponúka väčšinou produkty pozostávajúce z mnohých plechoviek či iných objemných obalov ..... len si predstavte, ako ich budete baliť v prípade, že budete mať na opustenie domu len pár minút. Jedinečný obal trvanlivých potravín Legacy Premium LLC obsahuje všetko, čo potrebujete, a mesačnú dávku potravín unesie aj malé dieťa. Vedro obsahuje ľahko otvárateľné a ľahko uzatvárateľné zaťahovací veko.

stroganoff1webZákladné info:
Jednoduché na prípravu - Stačí pridať vodu a povariť.
25 rokov trvanlivosť
100% Certifikované GMO Free
A to najlepšie na záver, čo v dnešnej ekonomickej situácii zaujíma každého. Čo vlastne taká sranda stojí. Cca. 2,5 až 3 € na porciu!/podľa balenia/To je cena za kvalitné, GMO Free potraviny z 25 ročnou zárukou a nie za konzervu fazulí, sardiniek alebo gulaš na stanici!

A ešte osobná poznámka. Nepatrím medzi ortodoxných prepperov a nemám zásoby pre dve tankové roty aj z ich Šaríkmi na rok. Skôr uprednostňujem vedomosti o všetkom možnom aj nemožnom, zručnosti a skúsenosti, ktoré sa dajú získať tréningom alebo opakovaním. Ale rozumnú mieru potravín sa snažím držať, aj keď to možno len z osobnej nechuti nakupovať. Ale... . Manželke pred rokmi diagnostikovali Celiakálne sprue, ľudovo celiakiu. Kto pozná vie , a kto nie , jedna sa o ochorenie, keď je potrebne zo stravy vylúčiť všetok lepok z potravy, pod hrozbou ťažkých zdravotných následkov. A to je celkom problém, pretože ten sa nachádza aj v takých potravinách kde by Vás to ani nenapadlo. Ako napríklad jogurty, syry, kečupy, paštéty, masové konzervy či dokonca horčica. Je neuveriteľné čo robí lepok/ lepok obsahujú len zrná pšenice, ovsa a podobne / v horčici, že. Proste a jednoducho, sa z nás stali mladý chemici, a v Tescu a študujeme  nálepky na potravinách jak najatý.
Legacy Premium LLC obsahujetakmer tretinu bezlepkových produktov. Čo je niečo , čo ho naozaj odlišuje od konkurencie a osobne mi dáva záruku, že jedlá sú pripravované s kvalitných surovín a spracovávané v požadovanej kvalite. A nám to vyriešilo skutočný problém z ukladaním potravín pre človeka z bezlepkovou diétou.

Prinášame základný balík určený pre prvých 72 hodín po VP/ Veľký prúser/. Rodinný 72-hodinový kit ponúka 32 porcií výdatných, zdravých a skvele chutiacich lyofilizovaných a dehydrovaných potravín uložených v kompaktnom, robustnom plastovom vedre.

A priebehu niekoľkých dní budú nasledovať väčšie balenia určené pre Vašu súkromnú potravinovú banku.

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes